Belvárosi Irodaház
Pápa, Fő tér 24.
Bérbeadó: INDeX Vagyonkezelő Kft.
8500 Pápa, Szent László u. 1.

Részletek

Irodaházunk elhelyezkedése

A  Belvárosi Irodaház Pápa közlekedési csomópontjában, a város Fő terén található – modern kivitelű földszinten 2 éve megnyitott CIG pénzügyi szolgáltatót, két emeleti szinten és a tetőtérben irodahelységeket tartalmazó épület. Az emeleti szintek megközelítése központi lépcsőházon keresztül történik, amely a földszinten fotocellás automata üvegajtóval kapcsolódik az utcához, az emeleten pedig lengőajtókkal zárja le az egyes emeleti közlekedőket.
 
Az épületben komplex vagyonvédelmi rendszer van kiépítve, amely vagyonvédelmi szolgálathoz ad jelzést. A lépcsőház és emeleti folyosók mozgásérzékelős riasztóval védettek, az egyes szintek önállóan is zárhatóak és riaszthatóak. Szintenként elhelyezett videokamerával a folyosók és lépcsőház forgalmát rögzítjük és 24 órán keresztül a felvételt megőrizzük.
 
Az elmúlt év során került felújításra az épület fűtésrendszere (új takarékos gázkazán került felszerelésre, amely az épület fűtését egységesen biztosítja) a telefonközpont irodahelységenként 2-2 telefonmelléken összesen 12 párhuzamos beszélgetést tesz lehetővé (3 db ISDN2), a hívásokat hónap végén számítógéppel rögzített híváslista alapján számoljuk el.
 
Szintenként villany almérő van kiépítve, az egyes szintek fogyasztása az ezeken mért mennyiség alapján kerül elszámolásra.